retourneren en klachten

Retourneren

Je hebt het recht tot 14 dagen na ontvangst je bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nog 14 dagen recht om het product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Dit is enkel mogelijk als het product nog perfect in orde is.

Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en — indien redelijkerwijze mogelijk — in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via shop@pieterdedecker.com of de contactpagina.Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je geretourneerde zending terugstorten mits we het product in goede orde ontvangen.

Maar natuurlijk hoop ik dat alles in orde is.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar shop@pieterdedecker.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om klacht neer te leggen bij het ODR-platform van de Europese Commissie (http://ec.europa.eu/odr). Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via dit platform van de Europese Unie.